dijous, 14 de gener del 2010

Nooo... no parissss!!!

Com es la teva relació amb l'altre sexe?

Una vegada una dona em va confessar un secret, deia així:

Le dones, a les primeres relacions sexuals, no sentim res.... Estic segura que més d'una li dirà al seu company: "No li facis cas, jo moltissim, recordes..." No sentim res perquè som joves, inexpertes, no coneixem el nostre cos, tenim poca confiança amb els homes....

Aleshores, què fem les dones quan, al principi, fem l'amor i no sentim res?

Fingim!

A més, no és dificil.... "Ahaaaaa!" Només cal gemegar una mica, i l'home sempre pica. Els homes estan segurs d'ells mateixos, de la seva potència sexual, que ni tan sols se'ls acudeix preguntar-se: "Estarà fingint?" Perquè fingim?

Per què no se'n adonin que no sabem res... per a no decepcionar, per a afalagar:"Ets meravellós carinyo!"

Ara que us he deixat amb la intriga, companys, us donaré la clau per a descobrir si la vostra parella, durant l'acte sexual, simula o arriba realment al... aquest teme tan espantós que odieu... ORGASME!!! Quina paraula més horrorosa oi... podria ser qualsevol cosa menys el que és en realitat... el nom d'un monstre: "Nen, menj'at la sopa o crido a l'ORGASMEEE!"

Quina és la clau per descobrir si la vostra parella aconsegueix l'orgasme?

Pareu atenció, perquè en aquell moment... les pupiles... TAC! És dilaten!

Dones, aneu amb compte, perquè a partir d'aquest moment, nosaltres el homes ho sabem. Així que si feu l'amor i no sentiu res... fora llums! Foscor absoluta! Ulls tancats! I Déu no ho vulgui que a l'últim moment ell treu una lot: " I Obre els ulls!"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada